Uppstartsmöte Jönköping Summer Dressage 2020

Uppstartsmöte Jönköping Summer Dressage 2020

Var: Teorisalen, Jönköpings Fältrittklubb
När: 8/12 2019 kl 15:00


Vem: Du är välkommen till mötet som har varit med och arrangerat JSD 2019, som vill vara delaktig i arrangerandet av JSD 2020, som är nyfiken på hur man arrangerar en tävling eller har en åsikt kring tävlingen som var eller tävlingen som ska bli.


Vad: Jönköping Summer Dressage (JSD) är numera en etablerad tävling i dressyr-Sverige och med en nettovinst som brukar landa runt 150 000 – 200 000 kr är det en stor och viktig inkomstkälla för vår fantastiska klubb. För ett år sedan ändrade vi arbetssätt kring arrangerandet av tävlingen vilket har lett till mycket positiv respons från såväl klubbmedemmar som besökande tävlingsryttare. Vi vet att vi kan göra tävlingen ännu bättre.
Vi samlas för att utvärdera vad som gick bra inför och under årets tävling men också för att diskutera hur vi kan bli bättre. Precis som förra året delar vi in oss i arbetsgrupper med olika ansvarsområden. Du som vill vara med väljer själv hur mycket engagemang du vill lägga ner under årets gång.
Anmäl ditt deltagande senast 6/12 så att vi kan beräkna hur mycket fika vi ska ordna. Det gör du genom att höra av dig till Emel på emel.josephson@gmail.com eller 0706 – 94 48 37
Vi ses snart!