Personal

jönköpings_fältrittklubb_08

Yvonne Karlsson Verksamhetschef

yvonne.karlsson@jonkopingsfaltrittklubb.se 

Yvonne kommer från hotell och restaurangbranschen med lång erfarenhet som verksamhetschef inom det,  hon driver även sitt eget företag Yvonnes Häst & Ryttarhälsa och är utbildad Friskvårdsterapeut på häst och människa. Hon har ridit sen hon va liten och va en aktiv tävlingsryttare både på ponny och häst här på JFK i många år.

Tel. 076-0145110


Anna Webeck Thor Ridlärare/ Ridskoleansvarig
Anna har jobbat som 
ridlärare i 26 år och är utbildad i både England och Sverige. Hon kommer att ha huvudansvaret när det gäller ridskolans verksamhet och aktiviteter.


Emma Hèrma Ridlärare

Emma har Knattelektionerna på tisdagar samt hoppar in som vikarie på ponnylektioner vid behov. Emma har också hand om hemsidan samt är stallvärdinna på måndagar. När Emma inte är i stallet arbetar hon med IT.Maria “Mia” Alm 
Ridlärare
Mia har ponny och hästgrupper på måndagar. Mia har varit med länge i klubben och tidigare jobbat heltid som ridlärare. Nu jobbar hon som koordinator på ett markantreprenadföretag när hon inte är på JFK.


Jennie Westberg

Ridlärare,Jennie Westberg är utbildad ridlärare och hästskötare. Hon har mångårig erfarenhet som ridlärare och jobbade innan hon kom till JFK som ridlärare vid Olofströms Ridklubb. Sjukskriven.


Ridlärare

Veronica Klasson Ridlärare 
Veronica har hästlektionerna på fredagar. Veronica har mångårig erfarenhet av att arbeta som ridlärare, och kommer till hösten 2023 tillbaka till oss på heltid.


Linnèa Sandahl Stallskötare

Linnea jobbar som stallansvarig med den dagliga stallskötseln och hästarna.


Alice Gustavsson Stallskötare


Sofia Eklind  Stallskötare

Fia jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna.


Anders Lindor Stallskötare
Anders jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen. Anders ansvarar för harvningen på anläggningen.