Jönköpings Fältrittklubb Personal - Jönköpings Fältrittklubb

jönköpings_fältrittklubb_08

Alla ridlärare nås på egen mejl – se kontaktinfo

 Elisabeth Palmersson 
Verksamhetschef   Elisabeth är utbildad diplomerad ridinstruktör, ridlärare level II och C-tränare i hoppning. Hon har egna placeringar i svår hoppning. Erfarenhet finns från ridskolor i Strömstad, Marks ridklubb och Borås ridhus som ridlärare och tränare. Hon har varit anställd som professionell beridare hos Paul Schockemöhle i Tyskland och har varit i Belgien hos Henk Nooren som elev.


Veronica Klasson
Ridlärare
Veronica är en glad tvåbarnsmamma som har gått den långa kursen på Strömsholm. På senare år har hon kompletterat sin utbildning och är numera även diplomerad ridlärare. På JFK har hon jobbat i flera år med uppehåll för sin mammaledighet.


Anna Anna Lidar Eliasson
Ridlärare
Anna har i 15 år drivit ett internationellt tävlingsstall för fälttävlan i England. Hon har där utbildat och tävlat allt från unghästar upp till svår 4* klass och var med i det Svenska landslaget i EM. I England höll Anna regelbundna träningar för elever i alla åldrar och nivåer.


 Anna Thor  Ridlärare

Anna är utbildad pedagog på högskolan i Jönköping, och har jobbat på JFK i olika omgångar som ridlärare. Även som fritidsledare med barn och unga, i kommunens regi. Under åren 2000 till 2004 så bodde hon i England och arbetade som inköpare i en pedagogisk leksaksbutik, men även som ridlärare på en ridskola, och på en privat ridanläggning. Hon började att rida på JFK när hon va sex år, och har nu sin egen hopphäst uppstallad i ett av privatstallen.

 


Nickilee Ångman
Ridlärare


Ann Blom
Kanslist
kansliet@jonkopingsfaltrittklubb.se
Ann jobbar 50% på kontoret och har hand om det mesta som har med papper att göra. Hon har bland annat stenhård koll på vem som är medlem.


Matilda Petersson Wermö
Driftansvarig
Matilda jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.

 


Anders Lindor
Stallskötare
Anders jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.

 


Klas Sandström
Stallskötare
Claes jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.

 


Björn Atterling
Hovslagare