Personal

jönköpings_fältrittklubb_08

                             Synne Wöien Ridlärare

synne.woien@jonkopingsfaltrittklubb.se

Synne är utbildad ridlärare SRLII och beskriver sig själv som en social och glad person som är positiv till nya utmaningar. Hon tycker om att arbeta och utvecklas tillsammans med både djur och människor. Hon har en egen häst, Galeno, som hon tävlar i hoppning med, upp till 120 cm.Ylva Höög Ridlärare

Ylva har vikarierat hos oss på JFK som ridlärare under hösten 2018 och våren 2019. Från hösten 2019 är hon anställd som ridlärare på halvtid. Hon är utbildad ridledare, samt husdjursagronom. När hon inte jobbar på ridskolan så arbetar hon på Länsstyrelsen.


Madeleine Lindqvist Vikarierade Ridlärare

Madeleine har en tvåårig ridskoleinstruktörsutbildning (den högsta som gick att få 1987-1989). Hon är gymnasielärare inriktning naturbruk häst och har lärarlegitimation. Domare i gångarter och exteriör. Har varit studierektor på Flyinge och ansvarig för Hippologutbildningen. Godkänd ID kontrollant och chipmärkare. Hon har själv tävlat i Msv hoppning och fältävlan och har tränat dressyr t o m Msv samt haft tillridning och utbildat hästar.


Louise Enlund Verksamhetssamordnare

Louise arbetar 50% med att kartlägga, administrera och organisera flertalet av processer på klubben. Hon har en bakgrund inom klubben sedan långt tillbaka både som ridskoleelev och privatryttare. Genom sitt mångåriga engagemang på JFK har hon även innehaft förtroendeuppdrag inom såväl US som Styrelsen. När Louise inte jobbar på JFK arbetar hon på Sjökvist som  webbansvarig, inköpare och säljare.


Ann Blom Kanslist

Ann jobbar 50% på kontoret och har hand om det mesta som har med papper att göra. Hon har bland annat stenhård koll på vem som är medlem.


Sofia Eklind  Stallpersonal, hästansvarig

Fia jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna. Kontakta i första hand Fia vid frågor kring ridskolestallen.


Anders Lindor Stallskötare
Anders jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.


Klas Sandström Stallskötare
Claes jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.