Personal

jönköpings_fältrittklubb_08

                       


Matilda Fagerlind Ridlärare / Vikarierande Verksamhetschef

matilda.fagerlind@jonkopingsfaltrittklubb.se  Tel. 076-0145110

Matilda gick ut hippologprogrammet med inriktning ridlärare 2019 och är SRL II. Matilda har jobbat flera år med hästar och som ridlärare innan hon kom till JFK. Matilda har ett övergripande ansvar för verksamheten, hästarna och personalen under Louise föräldraledighet,


Ylva Höög Ridlärare

Ylva har vikarierat hos oss på JFK som ridlärare sedan 2018. Från hösten 2020 är hon ridlärare hos oss på torsdagar. Hon är utbildad ridledare, samt husdjursagronom. När hon inte jobbar på ridskolan så arbetar hon på Länsstyrelsen.


Emma Hèrma Ridlärare
Emma har Knattelektionerna på tisdagar samt hoppar in som vikarie på ponnylektioner vid behov. Emma har också hand om hemsidan samt är stallvärdinna på måndagar. När Emma inte är i stallet arbetar hon med IT.


Ellinor Hammarstedt Ridlärare
Ellie har varit aktiv i klubben i många år, och bland annat suttit i Ungdomssektionen samt varit stallvärdinna. Ellie har knattelektioner på måndagar, och hoppar in som vikarie vid behov.


Josephine Tillman-Ryberg Ridlärare och stallchef
Jossan är ansvarig för det dagliga arbetet i stallet och har hand om de privatuppstallade. Hon har också ponnylektioner på torsdagar. Jossan har många års erfarenhet av att jobba med hästar och som ridlärare och är utbildad SRL II.


Ida Persson Ridlärare
Ida började på ridskolan här på JFK som ung, och fortsatte sedan vidare till gymnasiestudier på Ridskolan Strömsholm. Idag jobbar hon som ridlärare, och har främst ponnylektioner.


Susanne Andersson Ridlärare
Susanne är vikarie för Jennie under hennes föräldraledighet. Susanne har gått RIK0-utbildningen och jobbat med hästar på olika sätt i många år. Susanne har bland annat storhästgrupperna på tisdagar och torsdagar.Maria “Mia” Alm 
Ridlärare
Mia har ponny och hästgrupper på måndagar. Mia har varit med länge i klubben och tidigare jobbat heltid som ridlärare. Nu jobbar hon som koordinator på ett markantreprenadföretag när hon inte är på JFK.


Veronica Klasson Ridlärare 
Veronica har hästlektionerna på fredagar. Veronica har mångårig erfarenhet av att arbeta som ridlärare, och när hon inte jobbar hos oss på JFK jobbar hon som personlig assistent.


Louise Enlund Verksamhetschef ( föräldraledig)

Louise arbetar med att leda och genomföra arbetet på klubben tillsammans med övrig personal. Hon handlägger även merparten av administrationen, och organiserar flertalet av processerna på klubben. Hon har en bakgrund inom klubben sedan långt tillbaka både som ridskoleelev och privatryttare. Genom sitt mångåriga engagemang på JFK har hon även innehaft förtroendeuppdrag inom såväl US som Styrelsen.


Sofia Eklind  Stallskötare

Fia jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna.


Anders Lindor Stallskötare
Anders jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen. Anders ansvarar för harvningen på anläggningen.


Synne Wöien Ridlärare,  Föräldraledig

synne.woien@jonkopingsfaltrittklubb.se

Synne är utbildad ridlärare SRLII och beskriver sig själv som en social och glad person som är positiv till nya utmaningar. Hon tycker om att arbeta och utvecklas tillsammans med både djur och människor.


Jennie Westberg Ridlärare, Föräldraledig

jennie.westberg@jonkopingsfaltrittklubb.se

Jennie Westberg är utbildad ridlärare och hästskötare. Hon har mångårig erfarenhet som ridlärare och jobbade innan hon kom till JFK som ridlärare vid Olofströms Ridklubb. Jennie ansvarar för arbetet och samordningen av våra oumbärliga stallvärdinnor.