Personal

jönköpings_fältrittklubb_08

                       


Matilda Fagerlind Ridlärare / Vikarierande Verksamhetschef

matilda.fagerlind@jonkopingsfaltrittklubb.se  Tel. 076-0145110

Matilda gick ut hippologprogrammet med inriktning ridlärare 2019 och har erfarenhet av hästar, ridskola och ungdomsverksamhet. Matilda har ett häst- och stallansvar på JFK och står för den kontinuerliga kontakten med veterinär och hovslagare. Från 8 mars tillträder Matilda tjänsten som vikarierande verksamhetschef.


Ylva Höög Ridlärare

Ylva har vikarierat hos oss på JFK som ridlärare sedan 2018. Från hösten 2020 är hon ridlärare hos oss på torsdagar. Hon är utbildad ridledare, samt husdjursagronom. När hon inte jobbar på ridskolan så arbetar hon på Länsstyrelsen.


Emma Hèrma Ridlärare

Emma har Knattelektionerna på tisdagar samt hoppar in som vikarie på ponnylektioner vid behov. Emma har också hand om hemsidan samt är stallvärdinna på måndagar. När Emma inte är i stallet arbetar hon med IT.


Josephine Tillman-Ryberg Ridlärare och stallchef

Jossan är ansvarig för det dagliga arbetet i stallet och har hand om de privatuppstallade. Hon har också ponnylektioner på torsdagar. Jossan har många års erfarenhet av att jobba med hästar och som ridlärare och är utbildad SRL II.


Susanne Andersson Ridlärare


Louise Enlund Verksamhetschef ( föräldraledig)

Louise arbetar med att leda och genomföra arbetet på klubben tillsammans med övrig personal. Hon handlägger även merparten av administrationen, och organiserar flertalet av processerna på klubben. Hon har en bakgrund inom klubben sedan långt tillbaka både som ridskoleelev och privatryttare. Genom sitt mångåriga engagemang på JFK har hon även innehaft förtroendeuppdrag inom såväl US som Styrelsen.


Sofia Eklind  Stallskötare

Fia jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna.


Anders Lindor Stallskötare
Anders jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen. Anders ansvarar för harvningen på anläggningen.


Synne Wöien Ridlärare,  Föräldraledig

synne.woien@jonkopingsfaltrittklubb.se

Synne är utbildad ridlärare SRLII och beskriver sig själv som en social och glad person som är positiv till nya utmaningar. Hon tycker om att arbeta och utvecklas tillsammans med både djur och människor.


Jennie Westberg Ridlärare, Föräldraledig

jennie.westberg@jonkopingsfaltrittklubb.se

Jennie Westberg är utbildad ridlärare och hästskötare. Hon har mångårig erfarenhet som ridlärare och jobbade innan hon kom till JFK som ridlärare vid Olofströms Ridklubb. Jennie ansvarar för arbetet och samordningen av våra oumbärliga stallvärdinnor.