Personal

jönköpings_fältrittklubb_08

                             Synne Wöien Ridlärare

synne.woien@jonkopingsfaltrittklubb.se

Synne är utbildad ridlärare SRLII och beskriver sig själv som en social och glad person som är positiv till nya utmaningar. Hon tycker om att arbeta och utvecklas tillsammans med både djur och människor. Hon har en egen häst, Galeno, som hon tävlar i hoppning med, upp till 120 cm.


Paulina Broberg Ridlärare

Paulina är en glad och positiv person vars hjärta klappar lite extra för hästar. Hon har en egen ponny i ridskolestallet, Ludde, som hon tävlar hoppning och lite dressyr med. Paulina håller på att utbilda sig till undersköterska, den tiden hon inte är i stallet.

Paulina Linberg håller nu på att utbilda sig till ridlärare på Strömsholm.


Madeleine Lindqvist Vikarierade Ridlärare

Madeleine har en tvåårig ridskoleinstruktörsutbildning (den högsta som gick att få 1987-1989). Hon är gymnasielärare inriktning naturbruk häst och har lärarlegitimation. Domare i gångarter och exteriör. Har varit studierektor på Flyinge och ansvarig för Hippologutbildningen. Godkänd ID kontrollant och chipmärkare. Hon har själv tävlat i Msv hoppning och fältävlan och har tränat dressyr t o m Msv samt haft tillridning och utbildat hästar.


Ann Blom Kanslist
Ann jobbar 50% på kontoret och har hand om det mesta som har med papper att göra. Hon har bland annat stenhård koll på vem som är medlem.


Sofia Eklind  Stallpersonal,                                              hästansvarig

Fia jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna. Kontakta i första hand Fia vid frågor kring ridskolestallen.


Anders Lindor Stallskötare
Anders jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.


Klas Sandström Stallskötare
Claes jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.