Personal

jönköpings_fältrittklubb_08

                             Synne Wöien Ridlärare

synne.woien@jonkopingsfaltrittklubb.se

Synne är utbildad ridlärare SRLII och beskriver sig själv som en social och glad person som är positiv till nya utmaningar. Hon tycker om att arbeta och utvecklas tillsammans med både djur och människor.Ylva Höög Ridlärare

Ylva har vikarierat hos oss på JFK som ridlärare under hösten 2018 och våren 2019. Från hösten 2019 är hon anställd som ridlärare på halvtid. Hon är utbildad ridledare, samt husdjursagronom. När hon inte jobbar på ridskolan så arbetar hon på Länsstyrelsen.


Jennie Westberg Ridlärare

Jennie Westberg är utbildad ridlärare och hästskötare. Hon har mångårig erfarenhet som ridlärare och jobbade innan hon kom till JFK som ridlärare vid Olofströms Ridklubb.


Louise Enlund Verksamhetschef

louisejfk80@gmail.com

Louise arbetar med att leda och genomföra arbetet på klubben tillsammans med övrig personal. Hon handlägger även merparten av administrationen, och organiserar flertalet av processerna på klubben. Hon har en bakgrund inom klubben sedan långt tillbaka både som ridskoleelev och privatryttare. Genom sitt mångåriga engagemang på JFK har hon även innehaft förtroendeuppdrag inom såväl US som Styrelsen.Sofia Eklind  Stallpersonal, hästansvarig

Fia jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna. Kontakta i första hand Fia vid frågor kring ridskolestallen.


Anders Lindor Stallskötare
Anders jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.


Klas Sandström Stallskötare
Claes jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen.