Cafeterian “Café Hästen”

Öppettider

Cafét är öppet i Mellanridhuset!

Vardagar : 17:00 – 19:00 (Öppna gärna tidigare om du som har passet kan!)
Söndag: 15:00-17:00

Cafeterian är en populär plats på ridskolan. Det är många som passar på att äta en varm toast eller en och annan godisbit här. Det är alla ridskoleelever, både ponny- och häst-ryttare, som tillsammans driver och gör en insats i cafeterian genom att bemanna. Den gemensamma insatsen i cafeterian bidrar till ökad gemenskap och sammanhållning inom klubben och är dessutom roligt!

På veckodagarna är det ponnyföräldrarna som står i cafeterian. De får ett pass då de bemannar caféet på den veckodag eleven rider enligt ett schema som skickas hem via mail i senast i början på varje termin.

Vid tävlingar är det ryttarna på storhäst som bemannar cafeterian. Vid större tävlingar är det ett högre tempo och sortimentet utökas inte sällan med såväl större fikautbud och frallor som lunchalternativ vilket är roligt men även lite mer krävande. Storhästeleverna får också bemanningslista hemskickad vid terminens början.

Om man får förhinder ska man själv byta pass med någon. 

Du kan förbereda dig genom att läsa det länkade dokumentet

http://www.jonkopingsfaltrittklubb.se/wp-content/uploads/Cafe-Ha%CC%88sten-ha%CC%88r-har-du-instruktionerna-fo%CC%88r-ditt-pass.docx

Schema för vardagar och söndagar VT 2024