Cafeterian ”Café Hästen”

Öppettider

Vardagar: 17:00 – 20:00 (Öppna gärna tidigare om du som har passet kan!)
Lördag: 10:00 – 14:00
Söndag: Stängt

Cafeterian är en populär plats på ridskolan. Det är många som passar på att äta en varm toast eller en och annan godisbit här. Det är alla ridskoleelever, både ponny- och häst-ryttare, som tillsammans driver och gör en insats i cafeterian genom att bemanna ett eller högst två pass om året. Den gemensamma insatsen i cafeterian bidrar till ökad gemenskap och sammanhållning inom klubben och är dessutom rolig!

På veckodagarna är det ponnyföräldrarna som står i cafeterian. De får ett pass då de bemannar caféet på den veckodag eleven rider enligt ett schema som skickas hem via mail i senast i början på varje termin.

Vid tävlingar är det ryttarna på storhäst som bemannar cafeterian. Vid större tävlingar är det ett högre tempo och sortimentet utökas inte sällan med såväl större fikautbud och frallor som lunchalternativ vilket är roligt men även lite mer krävande. Storhästeleverna får också bemanningslista hemskickad vid terminens början.

Om man får förhinder ska man själv byta pass med någon. Alla ändringar bör antingen noteras i den pärm som finns i cafeterian eller till någon i cafeteriagruppen (se kontaktpersoner nedan).

Du kan förbereda dig genom att läsa det länkade dokumentet

http://www.jonkopingsfaltrittklubb.se/wp-content/uploads/Cafe-Ha%CC%88sten-ha%CC%88r-har-du-instruktionerna-fo%CC%88r-ditt-pass.docx

Har du några frågor, funderingar, känner att du vill ta något mer pass eller har några bra tips är det bara att höra av sig. Kontaktpersoner för cafeterian är Monica Eckerström och för schemaläggningen av bemanning Anna Isidorsson.

DIN INSATS BEHÖVS!