Jönköpings Fältrittklubb Cafeterian "Café Hästen" - Jönköpings Fältrittklubb

Öppettider

Vardagar: 17:00 – 20:00
Lördag: 10:00 – 14:00
Söndag: Stängt

Cafeterian är en populär plats på ridskolan. Det är många som passar på att äta en varm toast eller en och annan godisbit här. Det är alla ridskoleelever, både ponny- och häst-ryttare, som tillsammans driver och gör en insats i cafeterian genom att bemanna ett eller högst två pass om året. Den gemensamma insatsen i cafeterian bidrar till ökad gemenskap och sammanhållning inom klubben och är dessutom rolig!

På veckodagarna är det ponnyföräldrarna som står i cafeterian. De får ett pass då de bemannar caféet på den veckodag eleven rider enligt ett schema som skickas hem via mail. Schema ska även finnas länkat längre ner på sidan.

Vid tävlingar är det ryttarna på storhäst som bemannar cafeterian. Vid större tävlingar är det ett högre tempo och sortimentet utökas inte sällan med större fikautbud, luncher och frallor vilket är roligt men även lite mer krävande. Storhästeleverna får också bemanningslista hemskickad vid terminens början.

Om man får förhinder ska man själv byta pass med någon på listan. Alla ändringar ska meddelas kansliet på telefontid (se sidfot) eller talas in på telefonsvararen. Glöm inte att notera bytet på listan i cafeteria-pärmen. Har du frågor kan du kontakta kansliet. De som inte vill ställa upp på detta får istället betala en avgift och får därefter en ny tid.

Instruktioner

Du kan förbereda dig genom att läsa här (INFÖR DITT PASS I CAFETERIAN).

Har du några frågor, funderingar, känner att du vill ta något mer pass eller har några bra tips är det bara att ringa. Nyckel och kassaskrin med växel hämtas på kansliet.