Ungdomssektionen

Välkommen till Ungdomssektionen!

Ungdomssektionen är klubbens yngsta sektion. Vi anordnar aktiviteter för alla barn och ungdomar i klubben.  Som du ser behöver vi alltid bli fler, för då kan vi anordna mer roliga grejer på klubben. Hör av dig om du vill vara med!

Vilka är vi?

Alma Sjöberg
Född:2005
Favoritponny:
Favorithäst: Herman
Info: Jag har ridit på ridskolan sedan jag var sju år, jag har nu egen ponny som är uppstallad på klubben som jag tävlar i både dressyr och hoppning.
Mail: alma.sjoberg@outlook.com

Embla Nilsson
Favoritponny: Misty
Favorithäst: Daisy
Info: Jag började rida på ridskolan när jag var 7 år, slutade 2019 då jag skaffade egen ponny. Är uppe i stallet varje dag och hjälper till med lite olika saker
Mail: en.emblanilsson@gmail.com

Alicia Lindqvist
Född: 2006
Favoritponny: Sharky
Favorithäst: Zola
Info: Jag rider just nu fyra gånger i veckan på och utanför ridskolan och är uppe i stallet nästan varje dag.
Mail: alicialindqvist@gmail.com

Elsa Kronander
Favoritponny: HSB Jonny
Favorithäst: Ben
Info: Jag har en egen ponny som står på klubben, när jag inte är i stallet hänger jag med kompisar.
Mail: elsa.kronander@gmail.com

Lowe Möller
Född: 2003
Favoritponny: Rocky
Favorithäst: Daisy
Info: Jag har ridit har på JFK i åtta år, har också haft en medryttarponny som jag tävlat i hoppning. Nu hjälper jag till med lite allt möjligt på klubben.
Mail: mollerlowe@gmail.com

Tindra Andersson
Favoritponny: Zlatan
Favorithäst: Fanta
Info: Jag har ridit på JFK en rätt stor del av mitt liv, och har nu en egen häst.
Mail: 10t.anderzzon@gmail.com

Vi i US har även en gemensam mejl jfk.ungdomssektionen@gmail.com , samt att vi även har ett instagram konto – välkommen att följa oss!  jfk_us