Jönköpings Fältrittklubb Ungdomssektionen - Jönköpings Fältrittklubb

Välkommen till Ungdomssektionen!

Ungdomssektionen är klubbens yngsta sektion bestående av 9 ungdomar. Vi anordnar aktiviteter för alla barn och ungdomar i klubben. Här nedan kan du läsa lite om oss i US och se vilka vi är.

Noomi_2

Noomi Landing, Ordförande
Född: 2000-10-08
Ansvarsområde: –
Fakta: Hej, jag heter Noomi och har suttit med i US sedan 2015. Jag har en gosig liten ponny som heter Candy. Förutom att spendera min tid i stallet brukar jag vara med vänner, familj och min hund. Men det händer även att jag fotar endel.

Mejl: noomi00@hotmail.com
Favorithäst på ridskolan: Linus
Favoritponny på ridskolan: Mutje

Processed with VSCOcam with b5 preset

Alice Fredriksson, Vice Ordförande
Född: 1998-09-07
Ansvarsområde: Barnridnings ansvarig
Fakta: Hej, jag heter Alice och gick med i us under våren 2016. Jag rider två gånger i veckan här på jfk. Jag jobbar även som stallvärdinna i stallet på torsdagar. När jag inte är i stallet så går jag i skolan och pluggar och är med vänner.

Mejl: alice.fredriksson@comhem.se
Favorithäst på ridskolan: Qoucous
Favoritponny på ridskolan: Dotcom

elsa.stefansson

Elsa Stefansson, Sekreterare
Född: 2000-02-26
Ansvarsområde: Media-ansvarig
Fakta: Hej, jag heter Elsa och jag har suttit med i US sedan början av 2014. Jag är i stallet 7 dagar i veckan och tar hand om min ponny Ginny. Utöver att vara i stallet går jag i skolan, pluggar och är med mina kompisar.

Mejl: estefansson17@hotmail.com
Favorithäst på ridskolan: Sisko
Favoritponny på ridskolan: Bronx

EbbaLindaEbba Lind, Vice Sekreterare
Född: 2001-02-05
Ansvarsområde: –
Fakta: Hej, jag heter Ebba och jag har varit med i US sedan början av 2015. Jag hyr en ponny vid namn Jajja. Och med henne trännar jag för Kicki Alm. Förutom att vara i stallet går jag i skolan, pluggar och är med vänner.

Mejl: ebba.k.lind@gmail.com
Favorithäst på ridskolan: Jack
Favoritponny på ridskolan: Boy

IMG_8908Clara Nyberg, Kassör
Född: 2000-04-21
Ansvarsområde: –
Fakta: Hej, mitt namn är Clara och jag har suttit med i US sedan hösten 2014. Mig hittar man alltid i stallet, då jag tar hand om min häst Corolla. Vi tränar dressyr för Ida Jansson. Allt med hästar tar väldigt mycket tid, men jag försöker även hinna med både skolan och vara med kompisar.

Mejl: clara.ny@hotmail.se
Favorithäst på ridskolan: Tristan
Favoritponny på ridskolan: Aspe

Moa_Lind

Moa Lind, Ledamot
Född: 2001-12-30
Ansvarsområde: Media ansvarig
Fakta: Hej, jag heter Moa och har suttit med i US sedan våren 2015. Jag hyr en ponny vid namn Thea tillsammans med en annan familj. Jag rider även i en III på måndagar för Anna. Det jag tycker är roligast inom ridsporten är att hoppa och rida ute i terräng. När jag inte rider eller är i stallet spelar jag tennis, är med mina vänner och går såklart i skolan.

Mejl: mooa.lind@gmail.com
Favorithäst på ridskolan: Foxy
Favoritponny på ridskolan: Boyke

IMG_8907Kasper Westerberg, Ledamot

Född: 2000-04-04
Ansvarsområde: –
Fakta: Hej jag heter Kasper och jag har suttit med i us sen våren 2016. Jag rider på ridskolan två gånger i veckan, måndagar och tisdagar. Jag jobbar även som Stallvärd på torsdagar tillsammans med Alice. Förutom att spendera tid i stallet så umgås jag även med kompisar och pluggar.

Mejl: Kasper.otto@hotmail.com
Favorithäst på ridskolan: Sunny
Favoritponny på ridskolan: Tristan

Ida Nilsson, Ledamot
Född:
Ansvarsområde:
Fakta:

Mejl:
Favorithäst på ridskolan:
Favoritponny på ridskolan:

Erica Tominic, Ledamot
Född:
Ansvarsområde:
Fakta:

Mejl:
Favorithäst på ridskolan:
Favoritponny på ridskolan:

Ni har väl inte missat att vi i US har en gemensam mejl (jfk.jonkoping.us@hotmail.com), och att vi även har ett instagram konto där heter vi jfk_us.