Jönköpings Fältrittklubb Stötta JFK - Jönköpings Fältrittklubb

Jönköpings Fältrittklubb drabbades av kvarka i augusti 2016. Sedan dess har vår verksamhet varit helt eller delvis stängd enligt veterinärens rekommendationer. Nu 7 månader senare börjar verksamheten komma igång igen. Men detta har naturligtvis fått förödande konsekvenser för föreningens ekonomi, med inställda lektioner, tävlingar, träningar m.m. Vad föreningen förlorat i totalt är svårt att beräkna men en summa på runt 800,000:- räknar vi med att det kommer sluta med.

För att rädda klubben och framförallt dess verksamhet som Smålands största ridskola och tävlingsarrangör men även den dagliga fritidssysselsättningen för 100 tals barn, ungdomar och vuxna behöver vi nu Ert stöd.

På ett framtidsmöte med föreningens medlemmar kom mängder med idéer upp. Vi har från dessa valt ut några som vi initialt kommer att arbeta med. Dessa är dels en Facebook insamling samt en företags kampanj där vi söker sponsor stöd för att klara oss ur den akuta situationen.

Dessutom välkomnar vi alla egna initiativ till projekt som kan dra in pengar till klubben, så som Julias armband och Jonnas fotografering av hästar.

Nu behöver vi allas hjälp att rädda klubben, all hjälp är värdefullt smått som stort.

För att stötta JFK är ni välkomna att skänka en gåva genom Swish till nummer: 123 667 2158. Märk gärna gåvan med “Stötta JFK”
Det går också alldeles utmärkt att föra över en slant till vårt bankgiro, nr: 354 – 4640. Skriv ”Stötta JFK” som meddelande
Tack på förhand!

Vill du sälja/köpa VÄN: Mer info om VÄN