Privata tränare

På JFK hålls det varje vecka träningar för klubbens privatryttare i både dressyr och hoppning. Här finns en kort presentation av de tränare som finns att tillgå samt kontaktperson för respektive träningar. 

Avgift för att hålla träningar på anläggningen: 25 kr/ekipage/pass. 


Anders Wemlerth

TS kan erbjuda hoppträningar för Anders Wemlerth för både ponny och häst.

Anders tävlar aktivt upp till 160cm, har gjort det i över 30 år och har hästar som heltidsjobb med egen hästgård. De 3 senaste åren har han ridit SM-finalerna i laghoppning och har sedan tidigare ett SM-guld individuellt.

 Han kommer ursprungligen från Jönköping och har tävlat för JFK under många år men bor nu nere i Skåne. Han har egen uppfödning samt att han tar emot hästar för utbildning och försäljning. Han kommer att komma tisdagar ojämna veckor , med start vecka 5, till JFK. Vill ni vara med?

Pris:400kr + 25kr/ träning

Anmäl dig till Veronica Nore 0708410745.   

 


Emelie von Essen

Kommer ha hoppträningar på JFK tisdagar jämna veckor med start  vecka 4. Till vardags jobbar Emelie von Essen med att träna och utbilda unghästar till att förhoppningsvis nå högsta nivå inom hoppning. Hon bor på en gård strax utanför Jönköping.

Vi i TS är glada att kunna erbjuda grupper för både ponny och häst.

Pris:350kr + 25kr/ träning

Är du intresserad hör av dig till Veronica Nore 0708-410745. 


Mikaela Alderin

kommer till JFK för dressyrträning jämna torsdagskvällar med start vecka 2

Pris: 600kr + 25kr

Är du intresserad hör av dig till Cornelia Gothammar. 0705-565877


Anette Nordström

kommer till JFK för dressyrträning ojämna torsdagskvällar med start vecka 1.

Pris 275kr + 25kr

Är du intresserad hör av dig till Anna Sjölin 0736-120849

 


Regler för deltagande i träning för våra hopp och dressyrtränare

Man har en fast plats i gruppen och vi fakturerar ut varje månad för två träningar . Kan man inte träna och vill lämna sin plats till annan så ansvarar men själv för att hitta ersättare och få betalt. Anmäl frånvaro till kontaktpersonen så kan de hjälpa till att hitta ersättare. Finns ingen ersättare, eller om ersättaren får sent förhinder, betalas alltid avgiften av den som har den fasta platsen.

Vill man träna utan fast plats så kostar det 100kr extra per tillfälle i mån av plats.

Vill man säga upp sin plats under terminens gång då häst/ryttare blir skadade eller sjuka eller annan anledning finns förbinder man sig att betala avgiften två träningstillfällen efter uppsägningen.

Vid Hoppning: Första gruppen bygger gemensamt fram banan ca en halvtimme innan lektionsstart. Sista gruppen plockar bort. Mellangrupperna får komma och hjälpa till med antingen att bygga fram eller plocka bort.

Träningen betalas via faktura som skickas ut månadsvis via Hippocrates, så det är viktigt att man skapar ett konto så vi har alla dina uppgifter för fakturering.

Logga in i Hippocrates här

Skapa ny användare i Hippocrates här