Privata tränare

På JFK hålls det varje vecka träningar för klubbens privatryttare i både dressyr och hoppning. Här finns en kort presentation av de tränare som finns att tillgå, tider samt kontaktperson för respektive träningar. Från och med 2017 införs en avgift för att hålla träningar på anläggningen. Kostnaden är 25 kr/ekipage/pass. 


Kicki Alm

Kicki har mångårig erfarenhet som tränare på privat och på ridskola. Hon är bl.a. utbildad C-tränare i dressyr samt har gått RIK-0 på Strömsholm. Hon har egna tävlings-erfarenheter tom. svår dressyr och har även tävlat lättare klasser i hoppning och fälttävlan. Kicki har erfarenhet av att hjälpa elever på alla nivåer, gammal som ung, ponny som häst. Varje elev är unik och träningen anpassas därefter. Rider även hästar om önskemål finns. Kicki innehar F-skattesedel.

Varje elev rider enskilt eller två och två beroende på önskemål i ca 45 min. Lektioner hålls i första hand torsdagar i Nya ridhuset kl 17-20.45, men finns möjlighet att rida även andra dagar, både dag och kvällstid.

Kostnad 45 min 240 kr.

Vid intresse kontakta Kicki Alm på tfn 0707-443372


Annelie Wetterström

Anneli Wetterström som är en gammal JFK-ryttare som tävlade ponny upp till SM och därefter stor häst. Hon flyttade till Danmark 1997 (Stuteri Ask) red bland annat Unghäst VM där hon gick till final på 7-åringen Rufus Ask. År 2000 flyttade hon till Tyskland där hon under 15 år jobbade som professionell utbildare och tävlade upp till 150 Grand Prix framgångsrikt. Hon undervisade också juniorer/youngrider från låg nivå till landslagsnivå. Hon är nu tillbaka i Sverige sedan 2014 och tävlar framgångsrikt till och med 150 GP för JFK.

Vid intresse kontakta:
Annica Ottosson på tfn. 0706 – 37 07 75


Jens Wickström

Jens kommer från Enköping men har flyttat till Tunabo utanför Bankeryd. Jens vann SM för unga ryttare år 2003 och har jobbat i flera år hos Malin Baryard som beridare. Jens har även, liksom Malin, varit över i England och arbetat och tränat för John Whitaker. Jens har meriter upp tom. 1,50-1,60 hoppning.

Jens har hoppträningar varannan tisdag (udda veckor ) på JFK.
Är du intresserad och vill vara med, hör av dig till Veronica Nore tel. 0708-41 07 45