Sommarhälsning

Sommarhälsning

Hej kära medlemmar!                                                                    

Nu drar det ihop sig mot terminsslut. Vi vill tacka för en fantastisk vårtermin tillsammans, och ser fram emot en härlig sommar!

Under vecka 25 kommer vi ha ponnyläger, alltså inga ponnylektioner, medan storhästlektionerna kommer att gå som vanligt måndag till onsdag.

Vecka 26 finns det ett fåtal platser kvar på vårt ponnyläger torsdag-lördag och på vissa av kurserna, så passa på att boka!

Söndagen 28 juni har vi avslutningsdag tillsammans. Vi städar, mockar ur boxar och gör fint inför höstterminen. Vi bjuder på grillad mat och hoppas så många som möjligt kan komma! Vi fortsätter under vecka 27 med städ, målning och fix där vi gärna ser många av er igen.

Inför höstterminen kommer det att ske vissa förändringar bland ridlärare och personal. Vi tackar Ylva för ett fantastiskt år tillsammans. Ylva kommer vara kvar hos oss på torsdagar under höstterminen, resterande lektioner kommer Matilda att ta över. Veronica Klasson kommer att fortsätta med sina grupper på fredagar och Jennie Westberg fortsätter med sina grupper, förutom nybörjare och knatte på tisdagar där Matilda tar över. Synne ska ha bebis och går på föräldraledighet under hösten, vilket självklart innebär förändring även för hennes grupper.

Vi är glada att Adrien kommer tillbaka till oss under hösten och gör sin sista praktik innan han är klar med sin utbildning som ridlärare.

Sist men inte minst kommer vi att tacka av vår långvarigt trogne stalldräng Clas som går i pension 28 augusti. Vi kommer sakna honom jättemycket och hoppas att han kommer och tittar till oss ibland!

Höstterminen 2020 kickar igång igen måndag vecka 33!                                                                                

Vi ser fram emot en fartfylld höst med ridskola, aktiviteter och tävlingar. Håll er uppdaterade på våra sociala medier och vår hemsida om vad som händer och är på gång.

Trevlig sommar!

Louise & styrelsen