Jönköping Summer Dressage

Jönköping Summer Dressage

Det är dags för årets upplaga av Jönköping Summer Dressage och även om vi kör en något nedskalad version i och med ombyggnationen på anläggningen så kommer vi fira att det i år är 10e upplagan av tävlingen! 

Men, ingen tävling utan våra fantastiska funktionärer!Har du möjlighet att hjälpa till med något pass så hör av dig eller anmäl dig direkt via länken nedan!


Vi behöver allt från parkeringsvärdar och cafeteriabemanning direkt från torsdag eftermiddag. På fredagen drar klasserna igång och då behöver vi, förutom parkeringsvärdar och cafeteriabemanning, även skrivare, räknare, protokollhämtare, speakers, prisutdelare m.m. 


Är du över 18 år och känner du eller någon du känner vill ta lite extra ansvar för att våra funktionärer får grymt bra mat och fika i år? Eller känner du att du är en ansvarstagande problemlösare på minst 18 år och att du har möjlighet att bistå mig som “uppstallningsansvarig på plats” då jag tyvärr inte har möjlighet att närvara under själva tävlingen i år?Hör i så fall av dig direkt till mig på forslund.carina@gmail.com
Har du kanske en kompis eller familjemedlem som du tycker behöver sättas i arbete i några timmar? Ta med dem med vettja! The more the merrier, och vissa arbetsuppgifter kräver ingen hästvana!

Anmälan sker via länken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhfYWlBW0XF9oiFTyBu5Rk2oXPjUaEdP9ZN6NqIqhfZKESCA/viewform?usp=sf_link


Nu taggar vi hästfest och 10-årskalas! 
Med vänlig hälsningDressyrgruppen JFK genom Carina Forslund