Höstterminen 2022 och nytt datasystem

Höstterminen 2022 och nytt datasystem

Hej elever och föräldrar!
Hoppas ni haft en riktigt härlig sommar! Vi närmar oss höstterminen med stormsteg, och ridskolan börjar söndag 14 augusti. Höstterminen pågår sedan till torsdag 22 december. Vecka 44 är det dags för höstens teorivecka, mer information kommer i stallet och på hemsidan när det närmar sig.

Vi har nu införhöstterminen bytt administrativt system från Horsemanager till Hippocrates. Vi tror och hoppas att detta kommer underlätta för både er elever och oss i personalen. Det innebär att inga grupper eller lektioner inför hösten kommer synas i HM, men för er som önskar går det fortfarande att logga in till och med 1 september. Alla fakturor och automatiska utskick kommer nu från en annan mejladress, så håll gärna utkik i er skräppost inför den första fakturan, som kommer dyka upp senast i nästa vecka.

För att logga in i Hippocrates, klicka på denna länk: https://academy.hippocrates.se/

Ert användarnamn är den e-postadress som ni använt i Horsemanager. Ridskolans kod är JFK. Första gången ni loggar in, tryck på ”Glömt Lösenord” för att få ett lösenord skickat till er mejl.

Ni som önskar delbetala era fakturor kan välja detta under ”Inställningar”. Gör gärna detta så snart som möjligt, så blir fakturorna rätt från början.

Scrolla sedan ner ett par rader, och kryssa i rutan för delbetalning. Klicka sedan på ”Spara grundinformationen”.

Har ni några frågor eller funderingar kan ni under denna vecka (v 31) mejla matilda.fagerlind@jonkopingsfaltrittklubb.se, och därefter kansliet@jonkopingsfaltrittklubb.se. Kansliet är bemannat från måndag 8 augusti, och nås då både på mejl och telefon 036-168063.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik hösttermin!