21 januari kommer Pontus Hugosson till oss och håller träning.

21 januari kommer Pontus Hugosson till oss och håller träning.

Ni och er häst/ponny kan få möjlighet till att träna med våran unika hinderpark för Pontus Hugosson.

Pris: 650kr/ekipage per pass(ridhusavgift är inräknat i priset).
Tränare: Pontus Hugosson

Ryttaren får dock inte vara under 10år gammal och ekipaget ska kunna klara en 60cm bana i vanlig banhoppning utan problem. Galoppera kontrollerat. Hästen ska även vara sund och vid god hälsa. Godkänd hjälm och säkerhetsväst.

Hur du anmäler: Skriv ett PM till vår Facebooksida eller Instagram med datum & plats, ryttarens namn, häst eller ponny, ålder på hästen och ekipagets erfarenhet.
Ni får där efter ett svar med förslag på tid på passande grupp.
Efter det får ni ett swish nummer, MÄRK BETALNING med RYTTARENS NAMN.
När betalningen är inne får ni svar med bekräftelse(kan dröja någon dag innan vi ser den).
Er plats är först BOKAD när ni fått bekräftelsen.
INGEN återbetalning vid återbud. Vid förhinder erbjuds ryttaren istället att delta vid annat träningstillfälle under året som Stall Älvhög arrangerar. Återbetalning sker endast om träningen skulle ställas in.

Våra hinder är höj och sänkbara för att ge en tillfredsställande bana från 50cm till 120cm(3*). Parken är designad för att ge ett äkta intryck med ett säkerhetstänk.

Inomhusterräng är bra från att prova på terräng i en trygg miljö till att finslipa fälttävlanshästen inför säsongen. Vi har i majoritet flest banhoppnings och hobbyekipage på våra träningar. Häst och ryttarna får jobba med sitt samarbete, kontrollbehov, spektrum, grunder, självförtroende, balans och reaktionsförmåga. Inomhusterräng är också väldigt roligt!

Vill ni ge bort en träning i julklapp? Vi mejlar presentkort till er. Skriv att detta önskas i er anmälan. *var ute i god tid.

Frågor svarar vi på nere i kommentarerna.
Varmt välkomna! 🏇