Personal

jönköpings_fältrittklubb_08

 


Yvonne Karlsson Verksamhetschef

yvonne.karlsson@jonkopingsfaltrittklubb.se 

Yvonne kommer från hotell och restaurangbranschen med lång erfarenhet som verksamhetschef inom det,  hon driver även sitt eget företag Yvonnes Häst & Ryttarhälsa och är utbildad Friskvårdsterapeut på häst och människa. Hon har ridit sen hon va liten och va en aktiv tävlingsryttare både på ponny och häst här på JFK i många år.

Tel. 076-0145110

Johanna Månsson Ridlärare
Johanna är utbildad hippolog och SRLII, hon började hos oss i juni 2022. Johanna har främst storhästlektioner.

 


Ellinor Hammarstedt Ridlärare
Ellie har varit aktiv i klubben i många år, och bland annat suttit i Ungdomssektionen samt varit stallvärdinna.

 

Anna Webeck Thor Ridlärare/ Ridskoleansvarig
Anna har jobbat som 
ridlärare i 26 år och är utbildad i både England och Sverige. Hon kommer att ha huvudansvaret när det gäller ridskolans verksamhet och aktiviteter.

 

Emma Hèrma Ridlärare

Emma har Knattelektionerna på tisdagar samt hoppar in som vikarie på ponnylektioner vid behov. Emma har också hand om hemsidan samt är stallvärdinna på måndagar. När Emma inte är i stallet arbetar hon med IT.Maria “Mia” Alm 
Ridlärare
Mia har ponny och hästgrupper på måndagar. Mia har varit med länge i klubben och tidigare jobbat heltid som ridlärare. Nu jobbar hon som koordinator på ett markantreprenadföretag när hon inte är på JFK.

 

Jennie Westberg

Ridlärare,Jennie Westberg är utbildad ridlärare och hästskötare. Hon har mångårig erfarenhet som ridlärare och jobbade innan hon kom till JFK som ridlärare vid Olofströms Ridklubb. 

 

 

 

Veronica Klasson Ridlärare 
Veronica har hästlektionerna på fredagar. Veronica har mångårig erfarenhet av att arbeta som ridlärare, och när hon inte jobbar hos oss på JFK jobbar hon som personlig assistent.

 

 

Linnèa Sandahl Stallskötare


Alice Gustavsson Stallskötare

 

 

Sofia Eklind  Stallskötare

Fia jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna.


Anders Lindor Stallskötare
Anders jobbar i stallet med att ta hand om det dagliga arbetet med hästarna och anläggningen. Anders ansvarar för harvningen på anläggningen.


Synne Wöien Ridlärare,  Föräldraledig

Synne är utbildad ridlärare SRLII och beskriver sig själv som en social och glad person som är positiv till nya utmaningar. Hon tycker om att arbeta och utvecklas tillsammans med både djur och människor.