Personal

jönköpings_fältrittklubb_08

Här vill vi presentera de som jobbar på Jönköpings Fältrittklubb


Yvonne Karlsson Verksamhetschef

yvonne.karlsson@jonkopingsfaltrittklubb.se 

Yvonne kommer från hotell och restaurangbranschen med lång erfarenhet som verksamhetschef inom det,  hon driver även sitt eget företag Yvonnes Häst & Ryttarhälsa och är utbildad Friskvårdsterapeut på häst och människa. Hon har ridit sen hon va liten och va en aktiv tävlingsryttare både på ponny och häst här på JFK i många år.

Tel. 076-0145110


Anna Webeck Thor Ridlärare/ Ridskoleansvarig
Anna har jobbat som 
ridlärare i 26 år och är utbildad i både England och Sverige. Hon kommer att ha huvudansvaret när det gäller ridskolans verksamhet och aktiviteter, har även lektioner på både ponny och storhäst.


Emma Hèrma Ridlärare

Emma har Ponnylektionerna på söndagar samt hoppar in som vikarie på ponnylektioner vid behov. Emma har också hand om hemsidan. När Emma inte är i stallet arbetar hon med IT.Maria “Mia” Alm 
Ridlärare
Mia har ponny och hästgrupper på måndagar. Mia har varit med länge i klubben och tidigare jobbat heltid som ridlärare. Nu jobbar hon som koordinator på ett markantreprenadföretag när hon inte är på JFK.


Elin Sandgren

Elin går nu på Vreta Utbildningscentrum och utbildar sig till ridlärare, hon har både ponny och storhästlektioner hos oss.


Ridlärare

Veronica Klasson Ridlärare  
Veronica har mångårig erfarenhet av att arbeta som ridlärare, är utbildad level 3 och jobbar heltid hos oss med både ponny och storhästlektioner.


Linnèa Sandahl Stallskötare

Linnea jobbar som stallansvarig med den dagliga stallskötseln och hästarna.


Alice Gustavsson Stallskötare

Alice arbetar med den dagliga skötseln av stallet och hästarna.


Sofia Henrysson  Stallskötare

Fia arbetar med den dagliga skötseln av stallet och hästarna.


Anders Lindor Stallskötare
Anders jobbar med att ta hand om det dagliga arbetet med stallet och anläggningen. Anders ansvarar för harvningen på anläggningen.