JOYNA från Folkspel

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. 

Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

Här kommer länken för att köpa lotter. https://l.folkspel.se/9dYYOs?InviteId=f82a05ff-46e5-ee11-913c-005056809a6f

För dig som medlem. 

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom din unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta din förening. 

Din uppgift blir följande:

• Registrera dig i webbshopen. https://admin.folkspel.se/invitation/?inviteId=5115c414-4ae5-ee11-913c-005056809a6f

• Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

För oss som förening:

Innebär JOYNA att vi tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper vi administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. 

Uppstarten är viktigt för föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer vi snabbt att stärka föreningens kassa.

Räkneexempel:

Om 20 medlemmar lyckas värva tre prenumeranter var kan vi tjäna upp till 36 000 kr/år så tänk va hela vår fantastiska förening kan åstadkomma om man värvar 2 prenumeranter var. Vi är idag ca 650 medlemmar. 

För föreningen:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

Extra, extra, extra!

Under april är vår förening en lanseringsförening vilket innebär att vi får starta vår prenumerationsvärvning en månad tidigare. 

För den som får ihop 5 prenumerationer bjuder Folkspel dig på ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

Detta är JOYNA:

• Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.

• 160 kr/månad (40 kr/vecka)

• Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.

• Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

Detta är Folkspel:

Vi hoppas alla vill vara med på denna satsning. 

• Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.