Privata tränare

På JFK hålls det varje vecka träningar för klubbens privatryttare i både dressyr och hoppning. Här finns en kort presentation av de tränare som finns att tillgå, tider samt kontaktperson för respektive träningar. 

Avgift för att hålla träningar på anläggningen: 25 kr/ekipage/pass. 


Kicki Alm

Kicki har mångårig erfarenhet som tränare på privat och på ridskola. Hon är bl.a. utbildad C-tränare i dressyr samt har gått RIK-0 på Strömsholm. Hon har egna tävlings-erfarenheter tom. svår dressyr och har även tävlat lättare klasser i hoppning och fälttävlan. Kicki har erfarenhet av att hjälpa elever på alla nivåer, gammal som ung, ponny som häst. Varje elev är unik och träningen anpassas därefter. Rider även hästar om önskemål finns. Kicki innehar F-skattesedel.

Varje elev rider enskilt eller två och två beroende på önskemål i ca 45 min. Lektioner hålls i första hand torsdagar i Nya ridhuset kl 17-20.45, men finns möjlighet att rida även andra dagar, både dag och kvällstid.

Kostnad 45 min 240 kr.

Vid intresse kontakta Kicki Alm på tfn 0707-443372


Annelie Wetterström

Anneli Wetterström som är en gammal JFK-ryttare som tävlade ponny upp till SM och därefter stor häst. Hon flyttade till Danmark 1997 (Stuteri Ask) red bland annat Unghäst VM där hon gick till final på 7-åringen Rufus Ask. År 2000 flyttade hon till Tyskland där hon under 15 år jobbade som professionell utbildare och tävlade upp till 150 Grand Prix framgångsrikt. Hon undervisade också juniorer/youngrider från låg nivå till landslagsnivå. Hon är nu tillbaka i Sverige sedan 2014 och tävlar framgångsrikt till och med 150 GP för JFK.

Anneli har hoppträningar varannan onsdag (jämna veckor) på JFK

Vid intresse kontakta:

Sanna Persson 0733-83 38 38


Fredrik Gustafsson

Fredrik  har hoppträningar varannan tisdag (udda veckor ) på JFK.
Vid intresse kontakta:

Veronica Nore tel. 0708-41 07 45


Regler för deltagande i träning för Anneli Wetterström och Fredrik Gustafsson

Man har en fast plats i gruppen och betalar sin träning vid varje träningstillfälle. Kan man inte träna och vill lämna sin plats till annan så ansvarar men själv för att hitta ersättare och för att betalningen görs. Anmäl frånvaro till Sanna eller Veronica så kan de hjälpa till att hitta ersättare. Finns ingen ersättare, eller om ersättaren får sent förhinder, betalas alltid avgiften av den som har den fasta platsen.

Vill man säga upp sin plats under terminens gång då häst/ryttare blir skadade eller sjuka eller annan anledning finns förbinder man sig att betala avgiften två träningstillfällen efter uppsägningen.

Första gruppen bygger gemensamt fram banan ca en halvtimme innan lektionsstart. Sista gruppen plockar bort. Mellangrupperna får komma och hjälpa till med antingen att bygga fram eller plocka bort.

Pris

Pris 375 kr / gång med FAST plats och anläggningskort.

Pris 400 kr/gång UTAN FAST plats, men med anläggningskort.

Pris/träning 435 kr utan anläggningskort. 10-kort finns att köpa, se mer info på hemsidan.

Träningen betalas samma dag som träningen är, innan uppsittning.

Swishbetalning görs till 123 667 21 58, med meddelande:

AW/FG-träning samt namn på den som har platsen.

OBS: betalning görs alltid av den som har platsen, vid ersättare regleras avgiften mellan eleverna själva.

Skärmdump på swishbetalning för AW-träning skickas till Sanna Persson på mobilnr: 0733-83 38 38

Skärmdump på swishbetalning för FG-träning skickas till Veronica Nore på mobilnr:

0708-41 07 45