Jönköpings Fältrittklubb Börja rida hos oss - Jönköpings Fältrittklubb

Jönköpings fältrittklubb

Ridning är fantastiskt! Förutom den gemenskap du blir en del av får du lära dig att hantera våra fina hästar. Du blir stark, får frisk luft och får upptäcka en helt ny värld. Oavsett om du är barn, ungdom eller vuxen är du varmt välkommen till vår klubb.

Anmäl dig

Sedan vårterminen 2015 använder JFK programmet HorseManager. Det är ett smidigt onlinesystem där du själv kan registrera dig som ny elev, anmäla intresse för plats i ridgrupp, avboka lektioner, söka upp igenridningar och boka dem direkt på datorn. HorseManager fungerar både på dator och i mobilen.

Du som vill börja rida i en nybörjargrupp, vänligen ring på telefontiden, kölistor till dessa grupper hanteras ej i HorseManager.

Du som elev på ridskolan har fått en inloggning på den mailaddress som du angivit till oss som kontaktmail.
Om du inte är elev hos oss ännu kan du själv skapa ett konto, se vilka grupper som har lediga platser och lägga intresseanmälan till en eller flera grupper.

Skapa ny användare på JFK i HorseManager

Redan registrerad

Är du redan registrerad i HorseManager, logga in här!

Frågor och svar

Fråga: Jag är elev på JFK, men har inte fått något mail med inloggning, vad gör jag?
Svar: Kontrollera först skräpposten i din mail så att det inte fastnat där. Annars pratar du med Mia Alm på ridskolan eller med Therése Norby på Facebook.

Fråga: Mitt barn är inte myndigt, hur gör jag som förälder?
Svar: Du som förälder hanterar dina egna och dina barns lektioner på ditt konto. (Man måste vara myndig för att ha konto i HorseManager)

Fråga: Jag har ytterligare ett barn som vill rida, ska jag ringa ridskolan?
Svar: Du kan själv fylla i ytterligare barn i ditt konto på HorseManager (fliken ”Familj” och klicka sedan på ”Skapa ny person”) och därefter fylla i intresseanmälan för det barnet på förstasidan.
Annars går det såklart också bra att ringa ridskolan på telefontiden.

Fråga: Hur gör jag nu när jag kommer till ridskolan?
Svar: Du går till receptionen som vanligt, men checkar nu in på datorn istället för på ett papper.

Fråga: Jag vill byta lektionstid alt. rida fler lektioner per vecka, hur gör jag?
Svar: Inne i HorseManager på första sidan finns intresseanmälning som du kan fylla i. Där ser du också om det finns plats i grupperna. I anmälan väljer du om det gäller byte av befintlig grupp, eller anmälan till ny grupp.

Avgifter

Läs mer om avgifterna här