Jönköpings Fältrittklubb Ridskolekommittén - Jönköpings Fältrittklubb

Ridskolekommittén arbetar för att ridskolan ska bli så bra som möjligt för alla. Elever, ridlärare, hästar, föräldrar, etc.
Vi verkar som länken mellan elever, ridlärare och styrelse.

Tveka inte att kontakta någon av oss om du har några frågor, förslag eller feedback.

Ridskolekommittén består av:

JonnaJonna Persson, Ordförande
Född: 1989-07-31
Fakta: Mitt namn är Jonna och jag har ridit på ridskolan sedan vintern 2011. Jag rider i en storhästgrupp kl 20.35 på måndagar, men även i hoppspecialen på onsdagar kl 20.35 . Jag är även skötare på ridskolehästen CD och har varit det i ca 1 år nu. På lektionerna gillar jag mest att göra nya uppgifter samt att göra skänkelvikningar. 2008 tog jag studenten från erik daglbergsgymnasiet. Efter studenten fick jag direkt jobb på lidl. Jag jobbar även extra på harrys och som helgarbetare här på jfk.
Mejl: surfnnturf@hotmail.com
Favorithäst på ridskolan: CD/Qoucous
Favoritponny på ridskolan: Miro

tom.bildMalene Friberg, Sekreterare
Född: 1992-09-08
Fakta: Jag har ridit på storhäst här på jfk sedan hösten 2010, då återupptog jag ridningen efter en paus och började om från början. Idag rider jag i en vanlig grupp på måndagar och en hoppgrupp på torsdagar.
Jag tog studenten sommaren 2011 och jobbar sedan dess. Jag spenderar nästan all min lediga tid i ridskolestallet där jag hjälper även till med lite av varje när det behövs, så som t.ex. frisering och uteridning av hästarna. Jag är även skötare på Jack. Tidigare har jag jobbat i stallet som stallvärdinna, helgarbetare och uterittsledare, men nu jobbar jag bara helg under sommaruppehållet.
Mejl: malene_friberg@hotmail.com
Favorithäst på ridskolan: Lipis/Jack
Favoritponny på ridskolan: Boyke

AlicaAlica Karlsson, Kassör
Född: 1999-09-29
Fakta: Alica heter jag och har hållit hus på JFK sedan 6 års ålder. Just nu rider jag i en storhäst grupp på onsdagar i en IV för Veronica. Jag går i nian på Junedalsskolan, men till hösten kommer jag börja på Bäckadalsgymnasiet där jag ska gå frisörprogrammet.
På fritiden spenderar jag mestadels tiden med kompisar eller i Norrköping hos pojkvänen. Jag har alltid varit engagerad i klubben och jobbar även som helgarbetare uppe i ridskolestallet.
Mejl: alica29@hotmail.com
Favorithäst på ridskolan: Zarona
Favoritponny på ridskolan: Lille Wille

JessicaJessica Persson, Ledarmot
Född: 1987-01-21
Fakta: Jag heter Jessica och har ridit på ridskolan sedan hösten 2010. Jag rider just nu två gånger i veckan. I en vanlig grupp på fredagar och i en hoppspecial på onsdagar. Jag jobbar även på en förskola i Habo och ibland jobbar jag extra på helgerna i ridskolestallet.
På fritiden tycker jag om att umgås med mina vänner eller spela fotboll.
Mejl:
Favorithäst på ridskolan: Picasso
Favoritponny på ridskolan: Rocky

tom.bildSofia Greek, Ledarmot
Född: 1983-01-27
Fakta: Mitt namn är Sofia och jag har suttit med i ridskolekommittén sedan december 2013. Varit aktiv medlem i JFK sedan 1990, (förutom 5 års uppehåll i annan klubb) både som ridskoleelev och tävlingsryttare. Rider just nu i hoppspecialen på torsdagar och är medryttare på en privathäst på anläggningen. Jag är också ledamot i JFK’s styrelse sedan 2014. Är utbildad ungdomsledare genom SvRF, 2001.
Arbetar som undersköterska i Jönköpings kommun och har ett litet hästföretag vid sidan om, där inriktningen är inridning och problemlösning.
Mejl: equus.tillit@gmail.com
Favorithäst på ridskolan: Franz/Science
Favoritponny på ridskolan: Filur

LindaLinda Winberg, Representant US
Född: 1994-01-15
Fakta: Mitt namn är Linda och jag sitter med som representant från Ungdomssektionen.  Jag rider i en storhäst grupp på fredagar, förutom att rida en gång i veckan tar jag hand om ridskolans alla skötare, både storhäst och ponny. Men jag finns även till för ridskoleeleverna som behöver hjälp. Hösten 2010 utbildade jag mig till ungdomsledare. Förutom att vara i stallet jobbar jag på en skola med barn i åldern 6-10 år.
Mejl: linda.winberg@hotmail.com, jfk.jonkoping.us@hotmail.com
Favorithäst på ridskolan: Ola
Favoritponny på ridskolan: Stampe

Vi i ridskolekommttén har även en gemensam mejl, jfk.jonkoping.rk@hotmail.com, som det går alldeles utmärkt att mejla till!