Jönköpings Fältrittklubb Jönköping Summer Dressage 2017 - Jönköpings Fältrittklubb

IMG_8156_web

Den 4-6 augusti 2017 anordnas årets stora dressyrhappening på Jönköpings Fältrittklubb. Jönköping Summer Dressage drar ryttare från hela Sverige och bjuder i år på en rolig nyhet.

Jönköpings Fältrittklubb arrangerar även i år Jönköping Summer Dressage, en högklassig dressyrtävling i ett somrigt Jönköping. Det är en återkommande populär tävling. I år är blir det rekord, ca 700 starter. Tävlingen riktar sig till ryttare från regional till elitnivå. Ryttare på både ponny och storhäst är välkomna – och vi erbjuder klasser från Lätt B upp till Grand Prix.

Årets nyhet – LIVE ARENA & Dressage Power GRAND PRIX TOUR 

Söndagens första klass är FEI Individuella Mästerskapsprogram för ponny, som för D-ponnyekipage som är kvalklass till Stockholm International Horse Show på Friends Arena. Senare på eftermiddagen har vi en rolig nyhet inte minst för publiken då vi på storhästsidan har en en FEI Grand Prix Kür med kval till Live Arena och Dressage Power Grand Prix Tour. En fantastisk möjlighet för publiken att se svenska toppekipage. Bland annat kommer Charlotte Haid-Bondegaard och tävlar.

Vill du läsa mer om LIVE ARENA & Dressage Power GRAND PRIX TOUR, gå in på www.dressagepower.se

Evenemangsstaden Jönköping

Jönköpings Fältrittklubb vill vara med och bidra till att locka fler besökare till evenemangsstaden Jönköping. Ekipagen har ofta med sig flera familjemedlemmar och hästskötare, vilket gör att det kommer att röra sig flera hundra personer på anläggningen under tävlingshelgen.

För ytterligare information, kontakta Helena Eriksson, 0702-712852

Länk till startlistor

Länk till tävlingen i Tävlingsdatabasen

Länk till tävlingens Facebooksida

Hitta till JFK