Jönköpings Fältrittklubb Hoppträning på lektionshäst - Jönköpings Fältrittklubb

Hoppträning på lektionshäst

Posted on Sep 10, 2018 in Klubben | No Comments

Nu finns möjlighet för dig som går på ridskolan att hoppträna med lektionshäst! Vi har bokat in Anne Eriksson från Naturbruksgymnasiet i Tenhult under höstterminen.

Anne är lärare i hoppning på skolan, har själv tävlat upp till 145, är hippolog, C-tränare och diplomerad unghästutbildare. Hon tycker mycket om och har stor vana att jobba med lektionshästar och elever. Vi kommer att försöka få hit Anne i gång i månaden fram till jul.

Hur gör jag för att anmäla mig?

Du kan nu anmäla dig till träningarna den 29/9 och 28/10. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag för första tillfället är 22/9. Det blir max 4 st/grupp. Ridning 1 timma och 15 min. Ridning 1 timma i grupp om 3 st.

Vad kostar det?

Du swishar Anne betalning torsdagen före träningen, 270 kr (27/9 och 26/10). Hyra av hästen om 180 kr får du faktura på.

Hästarna får max gå 2 ggr per träningskväll. För att det ska bli träning krävs 8 st anmälda. Du blir tilldelad en häst men önska gärna. Meddela dock häst som du absolut inte vill delta på.

De som är med på första träningen har förtur på nästa. Anmälan sker på anslag i ponnystallet eller till: anette.nordstrom@jonkopingsfaltrittklubb.se

Välkomna!