Jönköpings Fältrittklubb Hälsningar från sponsorgruppen - Jönköpings Fältrittklubb

Hälsningar från sponsorgruppen

Posted on Jul 13, 2017 in Klubben | No Comments

Hej alla JFK:are!

Så var det äntligen juli och hästarna har släppts på välförtjänt sommarbete. Vad mycket som har hänt det här första halvåret! Många timmar ideellt arbete har lagts ner för att marknadsföra vår förening, prata och nätverka med potentiella samarbetspartner och sponsorer, låta nya idéer ta form, för att bara nämna några av alla aktiviteter vi varit inblandade i. Det är fantastiskt kul att vara med och bidra till att skapa förutsättningar för att vidareutveckla JFK. Vi har under de gångna månaderna knutit till oss flertalet nya sponsorer och fler är på gång, vilket är jättekul!

Sponsorgruppen vill passa på att önska alla medlemmar och sponsorer en härlig och avkopplande sommar. Vi hälsar Keylinx, Fotograf Patrik Svedberg, Airborne Hydrography, AniCura Djursjukhuset i Jönköping och Jönköping Ljus och Kraft välkomna som nya sponsorer. Vi tackar allra ödmjukast för ert förtroende i vår klubb.

Tveka inte att höra av er om ni som företagare vill veta mer om sponsoravtal eller om du som medlem vill vara med i sponsorgruppen. Alla är välkomna!

Vi ses i augusti! Tills dess – ha en skön sommar

Varma hälsningar,

Elin, Louise & Anna

……………………………………………….

Sponsorgruppen JFK

Elin Angenfelt 0768-96 71 72

Louise Enlund 0702-38 80 10

Anna Hultberg 0768-84 60 84

sponsring@jonkopingsfaltrittklubb.se